Bejelentés


Boldogság rejtett útjai... Élj a mának!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Nem csupán egy termékről van szó...


Egészen pontosan egy forradalmian új, a világon eddig egyedülálló termékről, egy csapatról és egy közös küldetésről, melyek segítségével jobbá tehetjük saját és embertársaink életét az egész világon. Tartson velünk, számítunk Önre is!
Ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, testünkön gyakran fizikai jelek jelentkezhetnek. Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadulunk, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozhatjuk. Ma már elfogadott tény, hogy egyes fizikai tüneteket gyakran előzik meg érzelmi traumák. Ha megtaláljuk a fizikai tüneteket kiváltó lelki okot, a javulási folyamat során a test könnyebben visszanyeri a harmonikus működéshez szükséges egyensúlyi állapotát.
Hogyan működik a Moksa Elixír csepp?

Betegségeink, problémáink gyökere bennünk, elfojtásaink nyomán keresendő - ezt már régóta megállapították a bölcsek, s ha sok másban nem is, ebben legalább megegyeznek az orvosok és a természetgyógyászok is.

"A gondolatok befolyásolásának képessége egy hosszú és kemény tanulási időszak eredménye, "- mondja Márkus doktor - "ha elveszítjük testi és lelki harmóniánkat, gyakran fizikai jelek, betegségek jelentkezhetnek.

Legtöbben ilyenkor orvoshoz fordulunk, ahol ugyan tüneteinktől megszabadítanak bennünket, a kiváltó okokat azonban továbbra is magunkban hordozzuk. Ebben próbálunk meg segíteni akkor, amikor ötvözzük mindazt, amit szakorvosként, évtizedek óta praktizáló doktorként, s amit homeoterapeutaként megtanultunk.

Összeállítottunk egy elixírt, ami az immunrendszer optimális működéséhez hozzájáruló homeopátiás elven alapuló, C-vitamin tartalmú készítmény. Fogyasztásával nem csak gondolati, hanem fizikai síkon is megfelelő információval látjuk el szervezetünket. Hatékonyan érinti a tudatalatti szabályozó mechanizmusokat és rövid idő alatt beindítja az öngyógyító folyamatokat" - magyarázza a szakember.

A Márkus doktor által kifejlesztett Moksa elixír 84 esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire, felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is.

Az Elixírben levő dinamizált virágszirom-esszenciák is a legmélyebb szabályozási szinten fejtik ki harmonizáló hatásukat - ez igaz az immunrendszer működésére is. Vírusoktól fenyegetett világunkban jól jön minden, ami erősít.


A homeopátia és hasonló információs elvű terápiák tanai szerint testi és lelki betegségeink kiváltásáért felborult lelki egyensúlyunk és harmóniáját vesztett tudatalattink döntő mértékben felelősek.

A körülöttünk lévő anyagi világ elemei egyben információhordozók is, melyeket megismerve, megfelelő nagy hígításban és potenciálással terápiás célra fordíthatunk. A Moksa Elixír összetevője 84 esszencia, melyeket a homeopátia elvei szerint készítettek.

A 3000 évvel ezelőtt keletkezett, kínai bölcsek által megalkotott Ji-king - a Változások Könyve - (Müller Péter ford.címe: Jóskönyv) szerint 64 élethelyzet létezik.

Életutunk akkor sikeres, ha jól tudjuk megoldani azokat az -archetipikus- élethelyzeteket, amelyben éppen vagyunk.

Ha a szorult helyzetekben nem találjuk a megoldást, hallgassunk belső hangunkra, a tudatalattink megsúgja a helyes választ.

A Moksa Elixír információi ezekre az ősi, archetipikus, mindannyiunk életében előforduló, bonyolult élethelyzetekre is megoldást kínálnak.

Te is éppen a 64 élethelyzet valamelyikében rekedtél meg?

A belső harmónia megteremtésére törekszel? Segítségedre lesz a Moksa Elixír!
Próbáld ki, nem bánod meg!

Egyetlen ember tudja megváltoztatni az életünkben bekövetkezett rosszat: saját magunk - vallja dr. Márkus István soproni nőgyógyász, aki társával, Bencze Ilonával, most valami egészen újat talált ki.

Betegségeink, problémáink gyökere bennünk, elfojtásaink nyomán keresendő - ezt már régóta megállapították a bölcsek, s ha sok másban nem is, ebben legalább megegyeznek az orvosok és a természetgyógyászok is.

Tegyünk rendet gondolatainkban, életünkben, teremtsük meg újra testi, lelki és anyagi harmóniánkat. Mondani, ugye, könnyű, csakhát megvalósítani...!

- A gondolatok befolyásolásának képessége egy hosszú és kemény tanulási időszak eredménye - mondja Márkus doktor, akit elsősorban nőgyógyász szakorvosként ismernek Sopronban, pedig évek óta kitanulta - és mesteri fokon űzi - a homeoterápiát is.


Testünk 70 százaléka pi víz. Márpedig a víz minden információt felvesz és megőriz. Nem mindegy tehát, hogy milyen információkat viszünk be szervezetünkbe: teremtő vagy romboló erőt? A Márkus doktor által kifejlesztett Moksa elixír 84 esszenciájának sajátos rezgései ráhangolódnak a szervezet rezgéseire, felismerik a kialakult és kialakulóban lévő betegségek lelki háttereit és hatnak a testi és lelki egészséget veszélyeztető élethelyzetekre is. Lehet, hogy a doktor valami korszakalkotót talált ki?

Az Elixírben levő dinamizált virágszirom-esszenciák is a legmélyebb szabályozási szinten fejtik ki harmonizáló hatásukat - ez igaz az immunrendszer működésére is. Vírusoktól fenyegetett világunkban jól jön minden, ami erősít...


Moksa Elixír – egy csepp harmónia...Tudnivalók a MOKSA ELIXÍR cseppek szedése előtt:
Nem szedhető a Moksa Elixír csepp, ha az alábbi ható- és segédanyagok bármelyikére allergiás vagy:

Hatóanyagok:

Potenciálás alapján készült.

Extr. Cerasi avii flos - cseresznyevirág
Extr. Pruni domesticae flos - szilvavirág
Extr. Vitis flos - szőlővirág
Extr. Pruni armeniacae flos - sárgabarackvirág

Extr. Pruni cerasi flos - meggyvirág
Extr. Ribi uvae crispae flos - egresvirág
Segédanyagok:

Acid.ascorb.: 900 mg/10 ml C-vitamin, a napi adagban 15-30 mg RDA 25-50%

Etanol 70% ízesített: 25,74 V/V%
Aqua destillata: 6100mg/10 ml

A készítmény formai leírása:

Belsőleges cseppek, kristálytiszta, enyhén alkoholos illatú vizes oldat.


Az ajánlott adagolás:

Megelőzés céljából jónak mondható általános testi-lelki állapotban:

napi 5 csepp, evés előtt, 1 dl vízben oldva.
A felsorolt testi-lelki panaszok, állapotok esetén:

napi 10 csepp, evés előtt, 1 dl vízben oldva.
Kiegészítő kezelésként súlyos testi-lelki állapotokban:

(Pl. tumoros betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására, műtétek utáni felépülés elősegítésére, komolyabb testi-lelki, hangulati életet érintő állapotromlások javulásának elősegítésére)
napi 2x10 csepp, evés előtt, 1 dl vízben oldva.

Hogyan és mikor kell a MOKSA ELIXÍR cseppeket bevenni?

A készítményt étkezés előtt fél órával 1 dl (legalább 1/2 dl !) folyadékban (víz, gyümölcslé, szörp, tea) ajánlott bevenni. Ne oldd kávéban, mert annak koffein tartalma miatt romlik a hatóanyagok felszívódása.

A készítmény betegségmegelőzés és állapot javulás elérése céljából is az optimális hatás kialakulása - a tapasztalatok szerint - 8-12 hetes folyamatos szedést követően várható. Ez a hatás a fentiekben ajánlott adag további folyamatos szedésével a kívánt ideig (A teljes gyógyulás, a testi-lelki tünetek megszűnése vagy a kritikus időszakok, téli hurutos, influenzás időszak vagy a nyári allergiás szezon végéig) fenntartható. T

Az alkalmazásra ajánlott dózis szedése a panaszok, tünetek fennállása alatt folyamatosan javasolt. A panaszok újbóli megjelenésekor a MOKSA ELIXÍR szedése megismételhető.

A MOKSA ELIXÍR cseppeket kiegészítő terápiaként alkalmazva (daganatos betegségekben) a kúra időtartamát egyénileg, a beteg állapota és az aktuális kezelés(ek) figyelembevételével a kezelőorvosa határozza meg.
Ha az előírtnál több cseppet vettél be:
A tapasztalok szerint napi 3x100 csepp is jól tolerálhatónak és biztonságosnak bizonyult. A javasoltat nagymértékben meghaladó adagban a készítményben lévő C-vitamin átmeneti gyomorpanaszokat okozhat.

Ha elfelejtetted bevenni az előírt adagot:

A következő alkalommal ne végy be dupla adagot, ezzel már nem pótolod a kiesett mennyiséget. Folytasd a MOKSA ELIXÍR cseppek szedését az előírtak szerint.

Lehetséges mellékhatások:

A javasolt adagolásban mellékhatás jelentkezése nem várható.

Csomagolás:

10 ml cseppentős sötét üveg műanyag zárókupakkal.
OETI NOT.SZÁM: 3486/2008 3486/2008
Hogyan kell alkalmazni a MOKSA ELIXÍR cseppeket?


Tárolás:

Szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 C fokon tartandó.

A készítmény szénhidrátot, tartósítószert és mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz. Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes táplálkozást.
A készítményt gyermek elöl elzárva kell tartani!


A Moksa hálózat


A Moksa hálózat 2009-ben kezdte meg tevékenységét azzal a nem titkolt céllal, hogy a Moksa Elixír csodálatos esszenciáit a Föld 70 millió lakosához eljutassa. Az Elixír ilyen mértékű elterjesztésével nagyban hozzájárulhatunk embertársaink testi és szellemi fejlődéséhez, egészségük megőrzéséhez ezeken túl, pedig talán jobbá tehetjük világunkat.

kiemelkedő kereseti lehetőséget,
korrekt elszámolási rendszert,
rugalmas munkaidőt,
támogató munkatársakat biztosít.

Ismertesd meg a Moksa Elixírt azokkal, akinek az Élet valamely területén problémája, megoldandó feladata akadt. Ismerkedj meg azzal, hogy milyen lehetőséget kapsz tőlünk a Moksa Elixír hírének terjesztésével - személyes életed alakításához, sikereid eléréséhez és személyiséged fejlődéséhez!

Szeretnénk, ha magja lennél egy olyan csapatnak, mely pozitív energiát visz a világba, ezáltal óriási változásokat hozva létre. Csak nagyon sok segítő, gyógyító személyiségen keresztül valósulhat meg az, hogy Magyarországon százezer, az egész földön 70 millió emberhez jusson el a Moksa Elixír. Sokan várnak bennünket és szükség van Rád is!

Legyél csapatunk tagja és érezzed jól magad!

Olyan marketingrendszerben dolgozunk, mely lehetővé teszi, hogy a munkatársak minőségi életet élhessenek, élhető jövedelemmel rendelkezzenek s így magas rezgésszinten, hűen képviselhessék küldetésünket. Két fontos tevékenységről szól a munka: az első az elixír embertársainkhoz juttatása, tehát az értékesítés, második az információs csatorna kialakítása, vagyis a szervezetépítés. Mindegyiket könnyen megtanulhatod velünk.

Értékesítés

Amint megtapasztaltad a Moksa Elixír jótékony hatását, beszélni fogsz erről ismerőseidnek, és ezzel meg is kezdted áldásos tevékenységedet. A Moksa Elixírnek egységes ára van, nincs kisker-, nagyker-, egyéb kedvezményes ár. Aki velünk dolgozik, csapatunk része, az 6-os csomagokban juthat az elixírhez úgy, hogy csak 4-et kell kifizetnie.
Szervezetépítés
Jelentősen növelheted bevételeidet, ha nemcsak értékesíted az elixírt, hanem további munkatársakat szervezel magad mellé.

A rendszert úgy alkották meg, hogy automatikusan erősítse a csapatmunkát. Nincsenek benne korlátozó tényezők, nincsenek szintek közötti különbségképzések és a kifizetési szintekhez kötődő feltételek. Valójában jutalmat kapsz, mely köszönet az információ terjesztéséért.

Egyetlen feltétele annak, hogy valaki munkatársunk legyen: a havi 1 csomag megvásárlása. Ennek az üzenete az, hogy havonta legalább 4 üveg Moksa Elixírrel tegyél jót valakinek. Egy évben kétszer ettől is eltekintünk, ha kell, nevezve ezt a két hónapot szabadságnak vagy bárminek. Büszkék vagyunk jutalmazási tervünkre, melyet úgy alakítottunk ki, hogy ne okozhasson stresszt egy erős teljesítménykényszer, mégis komoly jutalomban részesülhessen aktív és passzív jövedelem formájában az, aki elkötelezetten segít nekünk, és jól áramló információs csatornát hoz létre. Legyél csapatunk tagja, érezd jól magad és hozzunk létre együtt egy szép jövőt!

Gyere el a legközelebbi tájékoztató előadásunkra, ahol még teljesebb felvilágosítást kapsz a termékről és az értékesítésről. A Programok menüpont alatt olvashatod az előadások időpontját, vagy érdeklődhetsz nálam telefonon, vagy e-mailben.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!